Hils på Even — vår drømmeansatt!

Eller rettere sagt nye butikksjef og ass. daglig leder! Jeg tok meg friheten til å stille han fem kjappe spørsmål.

Skrevet av Magnus — 4. mai 2017

1 Hvorfor ville du jobbe for Seams?

Jeg ville jobbe for Seams fordi jeg digger de verdiene butikken står for. Kvalitet og varighet. Etter snart fem år i klesbransjen har jeg blitt litt lei av "bruk og kast-mentaliteten". I tillegg så ønsket jeg å gjøre en karriere innen klesbransjen, så når Seams lyste ut stillingen som daglig leder føltes det veldig naturlig å søke. 

2 Hva gleder du deg mest til i den nye jobben?

Det jeg gleder meg aller mest til er å få muligheten til å være med å bygge Seams videre fra der vi er i dag. Jeg har store ambisjoner for sjappa og jeg føler at Magnus, Julie, og meg selv deler mye av de samme visjonene rundt hvordan vi ønsker at ting skal være. Samtidig gleder jeg meg til å være en del av den fantastiske gjengen som i dag utgjør Seams! 

3 Hvilke av merkevarene i butikken liker du best?

Jeg er en sucker for hvite sneakers så skoene fra Spring Court er et must! I tillegg liker jeg klær som er behagelige å gå i så bukse og jakke fra Universal Works er heller ikke feil. Piff det hele opp med en smuud t-skjorte fra Howlin og vipps, så er du i mål! 

4 Hva er ambisjonene dine for butikken?

Mine ambisjoner er at vi etter hvert skal bli en livsstil-butikk hvor vi kan tilby det meste man måtte trenge for å komme seg igjennom hverdagen. Jeg har lyst til at Seams skal bli en plass man kan kjøpe fantastiske klær og tilbehør, samtidig som man kan nyte en kaffe, bla litt i et magasin og høre på god musikk. 

5 Og til slutt, noe helt annet: hva er ditt beste musikktips om dagen?

Mitt beste musikktips for tiden må være gutta fra The War on Drugs, og spesielt albumet Lost in the Dream. Herlig blues-inspirert musikk som kan minne om både Bob Dylan, Springsteen og Mark Knopfler i sine yngre dager. Go check it out! 

Vi er superhappy for å ha Even med i teamet! Dropp innom butikken og hils på, vi lover at det blir en hyggelig prat.

Peace and luv,
Magnus